Uutiset 2009


13.12.2009


Helsinki, Pohjoismaiden Voittaja-09 näyttely

Tuomari: Adrian Landarte, Uruguay

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) jatkoi varmoja esityksiään ja sijoittui urosten kolmanneksi Pohjoismaiden Voittaja näyttelyssä Helsingissä. Lisäksi Ruben oli ROP veteraani. Urosten varasertin sai Tazillah Iraiyavan (Hali).


12.12.2009


Helsinki, Voittaja-09 näyttely

Tuomari: Francesco Cochetti, Italia

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) uusi kahden vuoden takaisen sijoituksensa Helsingin Voittaja-09 näyttelyssä ollen jälleen ROP V-09 tittelin kera ja tällä kertaa lisäksi vielä BIS-4 veteraani. Myöskään narttujen puollella ei jääty ilman titteliä, kun juniorivoittaja tittelin (JV-09) nappasi parhaaksi junioriksi valittu Tazillah Hanin Shakila (Hani).

Ruben V-09, Kuva: Kirsi Kärkkäinen Hani JV-09
28.11.2009


Turku, KV-näyttely

Tuomari: Hans Lehtinen

Tazillah Latif Farrukhn (Master) sijoitus oli PU-3 ja urosten sertin nappasi avoimenluokan voittanut Tazillah Ilango-Khan (Iran).


21.11.2009


Jyväskylä, KV-näyttely

Tuomari: Ewa Stolarska , Puola

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli PU-4 ja ROP-veteraani Jyväskylän KV-näyttelyssä.


02.11.2009

Pentu-uutisia

Tazillah G-pentue syntyi! Tazillah Opal Oriana (Tinka) pyöräytti maailmaan 6 ihanaa salkinalkua. Lue lisää pentueet -sivulta.


01.11.2009


Lahti, ryhmänäyttely

Tuomari: Paula Heikkinen-Lehkonen

Uroksissa Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) oli PU-2 ja nartuissa juniori-ikäinen Tazillah Halika Almasi (Lulu) PN-3 varasertin kera.


01.10.2009

Pentu-uutisia

Tazillah Opal Oriana (Tinka) kävi tiineysultrassa 1.10 ja pentuja todettiin olevan tulossa. Lisää tulevasta pentueesta pentueet -sivulla.


26.09.2009

Helsinki, maastojuoksu

Tazillah Laylim Lamarr (Leevi) jatkoi hienoja esityksiään maastojuoksussa sijoittuen toiseksi urosten kilpailussa sertin kera. Kymmenen uroksen finaalissa juoksivat myös Tazillah Nabi Barraq (Pyry) ollen kuudes, Tazillah Khanda-Karneol (Kanda), joka takajalkansa varpan loukanneena sinnitteli setsemänneksi sekä ensiesiintymisensä maastossa tehnyt Tazillah Khair-ul-Bashar (Mambo) kahdeksannella sijalla. Urosten kisaan osallistui 21 salukia.


20.09.2009


Tampere, ryhmänäyttely

Tuomarit: Urokset, Harry Tast / Nartut, Annika Ulltveit-Moe, Ruotsi

Sisarukset Tazillah Iraiyavan (Hali) ja Tazillah Iran Taraneh (Tarah) palkittiin kumpikin sertillä Tampereen ryhmänäyttelyssä. Halin sijoitus oli PU-3, kun taas Tarah-sisko oli hienosti ROP ja vieläpä RYP-2. Sertin myötä Tarah valmistui lisäksi Suomen ja Liettuan muotovalioksi.

Hali PU-3, Kuva: Teppo Vartiainen Tarah, RYP-2
19.09.2009


Helsinki, ratajuoksu

Kuninkuusjuoksujen (480m) palkintopallille saatiin tänä vuonna kaksi Tazillah-salukia, kun Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) otti hopeaa ajalla 34.02 ja Tazillah Omar Kamran (Jalo) pronssia ajalla 34.81. Lisäksi neljänneksi sijoittui Tazillah Iran Taraneh (Tarah) ajalla 35.10.


13.09.2009


Tampere, ratajuoksu

Kolme Tazillah-salukia kisasi Tampere GP:n 480m sijoituslähdössä seuraavin tuloksin:
1. Tazillah Khanda-Karneol (Kanda), 34.28
2. Tazillah Omar Kamran (Jalo), 34.82
3. Tazillah Iran Taraneh (Tarah), 35.35


Østlandet (Norja), maastojuoksu

Tazillah Kazhireh (Kaxi) sijoittui kolmanneksi kansainvälisissä maastokisoissa Østlandetissa Norjassa ja palkittiin sertillä.


12.09.2009

Kuopio, maastojuoksu

Tazillah Laylim Lamarr (Leevi) voitti Kuopion perinteiset kalakukkomaastot tehden kaksi hienoa juoksua ja saaden molempien kierrosten parhaat pisteet. Leevin yhteispisteet olivat 497 ja suoritus palkittiin luonnollisesti sertillä. Narttujen kilpailussa Tazillah Mandana Monir (Lumo) juoksi myös hienosti ja sijoittui neljänneksi.

Leevi, Kuva: Sanja Ekblad Lumo, Kuva: Sanja Ekblad


Porvoo, näyttely

Tuomari: Guido Vandoni , Italia

Tazillah Iran Taraneh (Tarah) oli PN-2 varasertin kera. ROP-veteraani oli jälleen Tazillah Qahir Sanam (Salomo).


06.09.2009


Vantaa, näyttely

Tuomari: Seamus Oates, Irlanti

Tazillah Iraiyavan (Hali) voitti urosten avoimenluokan ja oli PU-4 varasertin kera. ROP-veteraaniksi leivottiin tällä kertaa Tazillah Qahir Sanam (Salomo).


05.09.2009


Hyvinkää, ratajuoksu

Salukit kisasivat viiden koiran voimalla Hyvinkäällä juostussa SA-FA Race 2009 kilpailussa (480m) ja voittajaksi rynnisti Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) käyttövalioajalla 33.90s. Ensiesiintymisensä ratakisoissa tehnyt Tazillah Iran Taraneh (Tarah) sijoittui hyvän juoksun päätteeksi neljänneksi.


31.08.2009


Astutus

Tazillah Opal Oriana (Tinka) vieraili Ruotsissa häämatkan merkeissä. Isäkandidaatti on Dhawati Hareeq Ghazal (Uno), joka on klassinen ja liioittelematon uros, jolla on mm. upea urosmainen pää, vahva etuosa ja hyvä takaosa sekä erinomainen, itsevarma ja rauhallinen luonne.

Pentujen odotetaan syntyvän loka-marraskuun vaihteessa.

Uno Tinka

Tinka Tinka & Uno

Tinka & Uno Tinka & Uno

Tinka
30.08.2009


Tervakoski, KV-näyttely

Tuomari: Richard Paquette, Kanada

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli PU-2 ja ROP-veteraani Tervakosken KV-näyttelyssä. Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) täydensi hyvää urosten menestystä ollen PU-3 ja saaden VACAn.


26.08.2009


Helsinki, ratajuoksu

Perinteinen HVK-CUP kutsukilpailu juostiin Tuomarinkartanon radalla 26.8, ja salukien osalta onneksi jokseenkin kuivissa olosuhteissa. Toiseksi puhtaasti juostussa viiden koiran lähdössä sijoittui Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) ja kolmanneksi Tazillah Omar Kamran (Jalo).


23.08.2009

Salomo, BaltVV-09


Tallinna, KV-näyttely

Tuomari: Lisbeth Ramsing, Tanska

Tazillah Qahir Sanam (Salomo) oli PU-3 ja ROP-veteraani Tallinan KV-näyttelyssä saavuttaen täten Balttian Veteraanivoittaja (BaltVV-09) tittelin.
22.08.2009


Kouvola, näyttely

Tuomari: Tuula Savolainen

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli ROP ja ROP-veteraani sekä vielä hienosti RYP-3 Kouvolan näyttelyssä.


16.08.2009

Hector, BIS-3 pentu Mustiala, SVKL:n erikoisnäyttely

Tuomari: Arne Foss (Norja)

Pennut:
Tazillah Husayn Ameer (Hector) ROP ja BIS-3 pentu,
Tazillah Hanin Shakila (Hani) VSP-pentu.

Urokset:
Tazillah Latif Farrukh (Master) PU-2,
Tazillah Qahir Sanam (Salomo) PU-4 ja VSP-veteraani
Luokkasijoituksen sai myös Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) valioluokan neljännellä sijalla (eri).

Nartut:
Luokkasijoituksen saivat avoimessa luokassa Tazillah Janna Jawaydah (Waida), joka oli toinen (eri+varasert) ja Tazillah Iran Taraneh (Tarah), joka oli kolmas (eri). Tazillah Opal Oriana (Tinka) sijoittui valioluokassa neljänneksi (eri).

Master, PU-2 Waida, AVO-2, varasert Salomo, PU-4 ja VSP vet

Tazillah kasvattajaryhmä, KP-2


Joensuu, KV-näyttely

Tuomari: Göran Bodegård (Ruotsi)

Tazillah Laylim Lamarr (Leevi) oli PU-2 ja palkittiin varasertillä ja CACIBilla.


Norrköping (Ruotsi), KV-näyttely

Tuomari: Eli-Marie Klepp (Norja)

Tazillah Kashmira (Kati) oli PN-3 ja palkittiin sertillä ja vara-CACIBilla.


15.08.2009

Mustiala, SSaK:n maastomestaruus

Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) osoitti, että juoksukunto on kohdallaan myös maastossa sijoittumalla toiseksi KV-maastokisoissa Mustialassa. Kanda palkittiin suorituksestaan sertillä ja vara-CACILilla. Urosten kilpailuun oli ilmoittautunut 27 osallistujaa.


Joensuu, näyttely

Tuomari: Walter Schicker (Saksa)

Tazillah Halah Abbaas (Supi) oli ROP-pentu Joensuun näyttelyssä.


08.08.2009


Hyvinkää, ratajuoksu

Jälleen varmasti juossut Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) sijoittui toiseksi ratajuoksun SM-finaalissa Hyvinkäällä.


26.07.2009


Västerås/Lövudden (Ruotsi), erikoisnäyttely

Tuomari (urokset): Michael Williams (Iso-Britannia)

Ruotsin Vinttikoiraliiton perinteinen "Skokloster Summer Show" järjestettiin tänä vuonna Västeråsin Lövuddenissa, jonne oli kerääntynyt kilpailemaan 164 (80+84) virallisten luokkien salukia. Tazillah Latif Farrukh (Master) sijoittui hienosti toiseksi urosten valioluokassa ja nappasi lopulta upean PU-3 sijoituksen. Mainitsemisen arvoinen on myös Tazillah Iraiyavanin (Hali) kolmas sija urosten avoimessa luokassa, jossa kilpaili yhteensä 29 salukia.


19.07.2009


Jyväskylä/Uurainen, maastojuoksu

Tazillah Kashmira (Kati) otti jo toisen ykköstilan ja sertin salukinarttujen maastojouksussa runsaan viikon sisällä voittamalla Uuraisissa juostut kisat 504 pisteen tuloksella. Kisassa toiseksi sijoittui Tazillah Janna Jawaydah (Waida), joka palkittiin myös sertillä. Narttujen finaalissa juoksivat myös Tazillah Khayr-un-Nisa (Kira) sijoittuen viidennksi, Tazillah Mona Luloah (Mina) ollen seitsemäs sekä kymmenenneksi sijoittunut Tazillah Iran Taraneh (Tarah).


18.07.2009


Helsinki, ryhmänäyttely

ROP ja VSP pentu Tuomari: Marie Bryce-Smith (Iso-Britannia)

Tazillah Husayn Ameer (Hector) oli ROP ja BIS-4 pentu ja tämän sisko Tazillah Hanin Shakila (Hani) VSP-pentu HVK:n ryhmänäyttelyssä. Parhaaseen aikuisten salukien sijoitukseen ylsi Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben), joka oli PU-4 ja VSP-veteraani.
Luokkasijoituksiin ylsivät myös urosten avoimessa luokassa veljekset Tazillah Ilango-Khan (Iran) ja Tazillah Iraiyavan (Hali), joista Iran oli kolmas (eri) ja Hali neljäs (eri). Valioluokan kolmas erillä oli Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) ja käyttöluokan toinen niin ikään erillä oli Dadaelis Nile of Tazillah (Niili).


15.07.2009


Helsinki, ratajuoksu

Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) sijoittui kolmanneksi perinteisen Kartanon Kannu -kilpailun finaalissa Tuomarinkartanon radalla. Finaalin viides oli Tazillah Omar Kamran (Jalo).


12.07.2009


Karjaa, näyttely

Tuomari: Tuula Savolainen

Tazillah Hanin Shakila (Hani) oli ROP pentu Karjaan näyttelyssä. Narttujen kehässä toiseksi sijoittui Tazillah Opal Oriana (Tinka) ja neljänneksi Tazillah Janna Jawaydah (Waida).


11.07.2009


Ylistaro, maastojuoksu

Tazillah Kashmira (Kati) sijoittui jaetulle ensimmäiselle sijalle Ylistarossa juostuissa maastokilpailuissa ja palkittiin 515 pisteen suorituksestaan sertillä. Finaaliin ylsivät myös Tazillah Janna Jawaydah (Waida) ja ensikilpailunsa juossut Tazillah Iran Taraneh (Tarah). Waidan sijoitus oli kahdeksas ja Tarahin kymmenes. Kilpailuun osallistui 21 salukia.


05.07.2009


Hyvinkää, näyttely

Tuomari: Kirsti Lummelampi

Veteraanit nappasivat kärkisijat urosten kehässä, kun Tazillah Qahir Sanam (Salomo) oli PU-1 ja Tazillah Sultan al-Arab (Sulo) PU-2. Salomo oli lisäksi ROP ja ROP-veteraani. Nartut voitti Tazillah Janna Jawaydah (Waida) ollen VSP sertin kera. Tazillah Nafisa Nephrine (Nefi) täydensi vielä hyvää menestystä ollen PN-4.

Salomo ROP ja Waida VSP


04.07.2009


Tuusula, näyttely

Tuomari: Regina Tromp Pruyn, Hollanti

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli PU-4 ja ROP-veteraani Tuusulan näyttelyssä.


28.06.2009


DV-09 Tampere, ratajuoksu

Kolmevuotiaiden rata-Derby juostiin tänä vuonna Tampereen radalla, jonne kahdeksan vuonna 2006 syntynyttä salukia oli helteisissä olosuhteissa saapunut kisaamaan DV-09 tittelistä. Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) selvitti tiensä alkueristä finaaliin ajalla 34.79s, joka oli alkuerien kolmanneksi nopein aika. Kuuden salukin finaalilähdössä Kanda selvitti haastavan lähtösuoran tiukasti vieheeseen keskittyen ja pääsi ensimmäiseen kaarteeseen joukon kärjessä. Takasuoralla ei tapahtunut muutoksia kärjen järjestyksessä ja etusuoralle kaarrettaessa Kanda oli jopa hieman lisännyt johtoaan, joten maalilinjan Kanda ylitti voittajana ajalla 34.88s.


27.06.2009


Pärnu (Viro), KV-näyttely

Tuomari: Barbara Ruth Sith, USA

Dadaelis Nile of Tazillah (Niili) oli VSP sertin ja CACIBin kera Pärnun KV-näyttelyssä Virossa. Samalla Niilistä tuli myös Viron muotovalio.
Hämeenlinna, näyttely

Tuomari: Agneta Kappers, Ruotsi

Tazillah Qahir Sanam (Salomo) oli PU-3 ja ROP-veteraani Hämeenlinnan näyttelyssä.


19.06.2009


Hyvinkää, ratajuoksu

Juoksukaverukset Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) ja Tazillah Omar Kamran (Jalo) selvittivät tiensä Hyvinkäällä pidettyjen ratajuoksun Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen finaaliin, jossa Kanda sijoittui neljänneksi ja Jalo viidenneksi.


13.06.2009


Kotka, näyttely

Tuomari: Unto Timonen

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli PU-3 ja ROP-veteraani Kotkan kansainvälisessä näyttelyssä.


07.06.2009


Helsinki, Saluki Show 2009

Tuomarit: urokset: Meike DeHaney (Saksa), nartut: Roberto Forsoni (Italia)

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) uusi edellisen päivän saavutuksensa ollen jälleen PU-1, VSP ja tällä kertaa BIS-seniori.

Luokkavoiton nappasivat myös urospennuissa Tazillah Halah Abbaas (Supi), joka oli myös BIS-pentu sekä urosten käyttöluokassa Tazillah Khanda-Karneol (Kanda), joka niin ikään oli BIS-käyttöluokan koira.

Urosten avoimen luokan kolmanneksi erillä sijoittui Tazillah Ilango-Khan (Iran)

Jo kahtatoista ikävuotta lähentelevä Al-Yasamin Jamana (Fiona) esitti näyttelyn BIS-jälkeläisluokan ja palkittiin näyttelyn vanhimpana narttuna. Näyttelyn vanhin uros oli Tazillah Shimon Sabah (Elvis), joka yhdestätoista ikävuodestaan huolimatta pääsi myös "parhaat liikkeet" -kilpailuun.

Ruben VSP ja Aziz Xanom BIS Ruben VSP ja Asiz Xanom BIS
Supi, BIS-pentu Supi, BIS-pentu Kanda, BIS-käyttö Kanda, BIS-käyttö
Zarabis Odezia VSP ja Supi BIS pentu Zarabis Odezia VSP ja Supi ROP pentu

06.06.2009


Helsinki, Suomen Salukikerhon erikoisnäyttely

Tuomarit: urokset: Roberto Forsoni (Italia), nartut: Meike DeHaney (Saksa)

Yhdeksänvuotias Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli PU-1, VSP sekä BIS-veteraani SSaK:n päänäyttelyssä Helsingissä. Urosten valioluokan voittanyt Tazillah Latif Farrukh (Master) oli PU-2.

Luokkavoittoihin ylsivät myös Tazillah Husayn Ameer (Hector), joka voitti urospennut sekä tämän sisko Tazillah Hanin Shakila (Hani), joka teki saman tempun narttupennuissa. BIS-pennuksi Roberto Forsoni valitsi Hectorin Hanin ollessa VSP.

Mainitsemisen arvoinen on myös kolmenkymmenen uroksen avoimessa luokassa erillä neljänneksi sijoittunut Tazillah Iraiyavan (Hali).

Ruben VSP ja Aziz Xanom BIS Ruben VSP ja Asiz Xanom BIS
Ruben, BIS-veteraani Ruben, BIS-veteraani Master, PU-2 Master, PU-2
Hani VSP ja Hector ROP pentu Hani VSP ja Hector BIS pentu


Tuuri, näyttely

Tuomari: Raisa Savander

Zarand Elmirah (Ella) oli PN-3 Tuurin näyttelyssä.


31.05.2009

VSP ja ROP


Mänttä, näyttely

Tuomari: Tanya Ahlman-Stockmari

Tazillah Sultan al-Arab (Sulo) oli VSP ja ROP-veteraani Mäntän näyttelyssä. Urosten menestystä täydensi Tazillah Iraiyavan (Hali), joka oli PU-4 varasertin kera. Nartuissa kolmanneksi sijoittui Tazillah Janna Jawaydah (Waida), joka palkittiin myös varasertillä.
23.05.2009

Waida


Hyvinkää, maastojuoksu

Tazillah Janna Jawaydah (Waida) aloitti maastojuoksu-uransa varsin mallikkaasti Hyvinkäällä 23.5 sijoittuen nartujen kisassa kolmanneksi pistein 488.
17.05.2009

ROP ja VSP veteraanit


Hamina, näyttely

Tuomari: Gunnar Nyman, Tanska

Tazillah Qahir Sanam (Salomo) oli PU-3, ROP-veteraani ja hienosti vielä BIS-4 veteraani Haminan näyttelyssä. Urosten menestystä täydensi Tazillah Ilango-Khan (Iran), joka oli PU-4 varasertin kera.
16.05.2009


Tampere, pentunäyttely

Tuomari: Markku Mähönen

Tazillah Husayn Ameerin (Hector) näyttelyura jatkui Tampereella sijoituksen ollessa jälleen VSP-pentu.


09-10.05.2009


Lieto, maastojuoksu

Vuosittainen maastojuokun kutsukilpailu, Suomi Cup, juostiin tänä vuonna kumpuilevassa Liedon Parmaharjun urheilukeskuksen maastossa. Tazillah Mona Luloah (Mina) sijoittui narttujen kisassa kolmanneksi.

Seuraavana päivänä juostuissa äitienpäivämaastoissa puolestaan kunnostautuivat K-pentueen sisarukset Tazillah Khayr-un-Nisa (Kira) ja Tazillah Kashmira (Kati), joista Kira oli toinen sertin kera ja Kati kolmas.

Urosten finaaliin ylsi Tazillah Khanda-Karneol (Kanda), jonka lopullinen sijoitus oli kuudes.


03.05.2009

ROP ja VSP pennut, kuva:Marja Blomqvist


Hollola, pentunäyttely

Tuomari: Merja Ylhäinen

Viisikuinen Tazillah Husayn Ameer (Hector) aloitti näyttelyuransa Hollolan pentunäyttelyssä ollen VSP-pentu.


25.04.2009


Lahti, näyttely

Tuomari: Javier Blanco (Espanja)

Tazillah Latif Farrukhin (Master) ja Tazillah Rajaah al-Rubinin (Ruben) hyvä näyttelyvire jatkui edelleen Lahden KV-näyttelyssä missä Master oli tällä ketaa ROP ja RYP-3. Ruben puolestaan oli PU-2 ja ROP veteraani. Paikalla oli 31 + 23 salukia.

Master, ROP Ruben, ROP-vet ja Dyynien Flying Fantasy, VSP-vet


Viro, maastojuoksu

Tazillah Nur-ul-Khazar (Nuru) voitti maastojuoksukisan ja saavutti Viron maastokäyttävalion arvon. Onnea Jarkko ja Nuru!


15.03.2009


Tampere, näyttely

Tuomari: Anette Bystrup (Tanska)

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) jatkoi hyvin alkanutta näyttelyvuottaan Tampereen KV:ssä ollen VSP ja ROP veteraani. PU-3 oli Tazillah Latif Farrukh (Master) VARACAn kera. Urosten sertin nappasi nuortenluokan voittanut Tazillah Ilango-Khan (Iran). Kehässä esitetiin yhteensä 34 + 21 salukia.

Ruben, VSP ja Kirman Vidya, ROP Iran, sert. Kuva: Kirsi Kärkkäinen


07.03.2009


Mustiala, maastojuoksu

Tazillah Mona Luloah (Mina) sijoittui hienosti narttujen toiseksi ja palkittiin sertillä Mustialan talvimaastoissa. Finaalin viides oli Tazillah Kashmira (Kati), joka valitettavasti kaatui ja menetti siten mahdollisuudet parempaan sijoitukseen.

Uroksissa kolmanneksi sijoittui Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) ja neljänneksi Tazillah Omar Kamran (Jalo).


28.02.2009


Kaarina, näyttely

Tuomari: Maria Nordin (Ruotsi)

Dadaelis Nile of Tazillah (Niili) oli PU-2 ja BIS-1 käyttöluokan koira Kaarinan ryhmänäyttelyssä. Pitkän tauon jälkeen näyttelymuistoja verestämässä käynyt Tazillah Shimon Sabah (Elvis) oli PU-4 ja VSP-veteraani. Lisäksi urosten nuortenluokan voittaja Tazillah Ilango-Khan (Iran) palkittiin varasertillä. Kennel Tazillah esitti myös näyttelyn BIS-1 kasvattajaryhmän. Paikalla oli 23 + 20 salukia.

Niili, PU-2 ja BIS-1 käyttökoira Tazillah, BIS-1 kasvattajaryhmä


24.01.2009


Turku, näyttely

Tuomari: Christian Vantu, Romania

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) avasi näyttelyvuotensa komeasti ollen PU-3, ROP ja BIS-2 veteraani Turun TOP Dog Showssa 24.01.
Narttujen neljänneksi sijoittui Tazillah Iran Taraneh (Tarah) varasertin kera. Näyttelyyn osallistui 50 salukia.


09.01.2009


Suomen Salukikerhon kiertopalkinnot 2008

Vuoden Saluki, Vuoden Voitokkain Saluki:
Tazillah Latif Farrukh (Master)

Vuoden Saluki #2, Vuoden Voitokkain Saluki #2:
Dadaelis Nile of Tazillah (Niili)

Vuoden Saluki Veteraani, Vuoden Saluki #7, TOP-Saluki #7, Vuoden Voitokkain Saluki #8:
Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben)

Vuoden Nuori #4:
Tazillah Khair-ul-Bashar (Mambo)

Vuoden Nuori #8, Vuoden Ratajuoksija #9, Leevin Muistopalkinnon voittaja 2008:
Tazillah Khanda-Karneol (Kanda)

Vuoden Maastojuoksia #4:
Tazillah Mona Luloah (Mina)

Vuoden Veteraani #3:
Al-Yasamin Jamana (Fiona)

Vuoden Veteraani #4:
Tazillah Sultan al-Arab (Sulo)

Vuoden Jalostussaluki #3:
Al-Yasamin Jadila (Diia)

Vuoden kasvattaja #2:
Kennel Tazillah