Uutiset 2010


12.12.2010

Voittaja-10, Helsinki, KV-näyttely

Tuomari: Abderrahim El Baroudi (MO)

Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) piti pintansa myös vuoden viimeisessä näyttelyssä ollen hienosti PU-2 vara-CACIBin kera.

Luokissaan sijoittuneita olivat myös veteraaniurosten paras ja VSP-veteraani Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben), juniorinarttujen neljäs Tazillah Ghalia Karmah (Kharmen) sekä narttujen käyttöluokan voittaja Tazillah Janna Jawaydah (Waida).11.12.2010

Kanda: VSP/CACIB/HeV-10

Helsinki-Voittaja, KV-näyttely

Tuomari: Raisa Savander

Tazillah Khanda-Karneolin (Kanda) sijoitusputki jatkui edelleen hienosti PU-1 ja VSP sijoituksella CACIBin ja uuden "Helsinki Voittaja" (HeV-10) tittelin kera. Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) täydensi menestystä mukavasti ollen PU-3 ja VSP-veteraani.

Luokkasijoitukseen ylsi myös Tazillah Latif Farrukh (Master) valiourosten toisella sijalla sekä Tazillah Ghalia Karmah (Kharmen) juniorinarttujen neljännellä sijalla.

Parhaan kasvattajaryhmän esitti Kennel Tazillah.Master: VSP

14.11.2010

Jyväskylä, KV-näyttely

Tuomari: Philippe Gallardo (Espanja)

Tazillah Latif Farrukh (Master) jatkoi jälleen hienoja sijoituksiaan ollen nyt PU-1 ja VSP CACIBin kera.

07.11.2010

Tarto, KV-näyttely

Tuomari: Manuel Loureiro Borges (Portugali)

Päivän parhaasta sijoituksesta vastasi tällä kertaa Tazillah Khair-ul-Bashar (Mambo), joka oli PU-2 VACAn kera. Mambon velipoika Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) sijoittui jälleen ollen PU-3. Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli jälleen ROP-veteraani saaden myös Ee vet-Mva tittelin.

Tazillah Ghalia Karmah (Kharmen) ole edellisen päivän tapaan ROP-juniori ja palkittiin Viron juniorisertillä.

Kennel Tazillah esitti ROP kasvattajaryhmän.


06.11.2010

Tarto, KV-näyttely

Tuomari: Pedro Sanches Delerue (Portugali)

Loppuvuodesta hyvään näyttelyvireeseen päässyt Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) oli hienosti paras uros ja ROP CACIBin kera. Hyvää menestystä täydensivät Tazillah Ilango-Khan (Iran) PU-4 sijoituksellaan sekä Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben), joka oli ROP-veteraani.

Juuri vuoden ikäinen Tazillah Ghalia Karmah (Kharmen) teki ensiesiintymisensä narttujen junioriluokassa ja oli heti hienosto PN-3 sekä ROP-juniori Viron juniorisertin kera.

Kennel Tazillah esitti myös ROP kasvattajaryhmän.


30.10.2010

Lahti, KV-näyttely

Tuomari: Rafael Malo Alcrudo (Espanja)

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) nappasi urosten voiton ja oli VSP sekä ROP veteraani ja vielä upeasti BIS-3 veteraani. Hienon menestyksen uroksissa täydensivät Tazillah Latif Farrukh (Master), joka oli PU-2 CACIBin kera sekä Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) PU-4 sijoituksellaan.

Nartuissa Tazillah Janna Jawaydah (Waida) jatkoi hienoja sijoituksiaan ollen PN-4. Nuortenluokan kolmanneksi erillä sijoittui Tazillah Halika Almasi (Lulu).

Kennel Tazillah esitti myös ROP kasvattajaryhmän.

Waida: PN-4

Ruben: PU-1 & VSP & BIS-3 vet, Master PU-2 & CACIB Kanda: PU-4Kati, Fi Kva-m. Kuva: J.Stenroos

16.10.2010

Hailuoto, maastojuoksu

Tazillah Kashmira (Kati) sijoittui narttujen kisassa kolmanneksi ja palkittiin sertillä, jonka myötä Kati saavutti myös maastovalion arvon. Onnea Kati, Anne ja Ilpo!
25.09.2010

Helsinki, maastojuoksu

Aurinkoisessa syyssäässä juostuun kisaan osallistui yhteensä 53 salukia, 24 urosta, 19 narttua ja 10 veteraania. Ensikilpailunsa juossut Tazillah Kayanshah (Janus) sijoittui hienosti urosten kolmanneksi ja palkittiin sertillä. Nartuissa finaaliin ylsivät Zarand Elmirah (Ella) sijoittuen viidenneksi sekä Januksen sisaret Tazillah Kashmira (Kati) ja Tazillah Khayr-un-Nisa (Kira) Katin olessa kuudes ja Kiran yhdeksäs.

Veteraanien yhteiskilpailussa kolmanneksi sijoittui Tazillah Omar Kamran (Jalo) ja neljänneksi Tazillah Mona Luloah (Mina), joka palkittiin myös sertillä ja sen myötä FI Kva-m valiotittelilä.

Janus Mina, FI Kva-m

Tazillah K-pentue mukana kisassa
18.09.2010Lahti, SVKL er.

Tuomari: Monica Wall (Ruotsi)

Tazillah Latif Farrukh (Master) jatkoi hyviä sijoituksiaan ollen tällä kertaa PU-2. Hyvän menestyksen urosten kisassa täydensi Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) PU-4 sijoituksellaan ja päivän päätteeksi valinnalla BIS-1 käyttöluokan koiraksi. ROP ja BIS-2 veteraani oli Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben).

Myös nartuissa saatiin kaksi sijoittunutta, kun Tazillah Janna Jawaydah (Waida) oli PN-3 ja Tazillah Iran Taraneh (Tarah) PN-4.

Kennel Tazillahin sijoitus ison kehän kasvattajakilpailussa oli BIS-3.

Master: PU-2
Kanda: PU-4, BIS-1 käyttö
Waida: PN-3 Tarah: PN-405.09.2010

Tampere, ryhmänäyttely

Tuomari: Walter Schiker (Saksa)

Tazillah Latif Farrukh (Master) sijoittui toiseksi uroksissa ja Tazillah Janna Jawaydah (Waida) puolestaan kolmanneksi nartuissa. ROP veteraani oli Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben).


04.09.2010

Ikaalinen, maastojuoksu

Kumpuilevaan peltomaastoon erittäin onnistuneesti rakennetulla radalla kilpaili yhteensä 16 salukia. Urosten ja narttujen yhdistetyssä kisassa toisen sijan sertin kera nappasi Tazillah Janna Jawaydah (Waida). Tazillah Omar Kamran (Jalo) puolestaan saavutti viidennen sertinsä ja Fin Kva-m tittelin sijoittuessaan veteraanien kisassa kolmanneksi.

Jalo ja Waida


Hani: PN-2, sert + vara CACIB

28.08.2010

Tervakoski, KV-näyttely

Tuomari: Gustaaf van den Bosch (Belgia)

Tazillah Hanin Shakila (Hani) voitti narttujen nuortenluokan ja oli lopulta PN-2 sertin ja vara-CABIBin kera. Uroksissa vanha herra Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli jälleen ROP-veteraani.
22.08.2010

Heinola, näyttely

Tuomari: Erwin Deutscher (Itävalta)

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli PU-4 sekä ROP-veteraani.


21.08.2010

Tallinna, KV-näyttely

Tuomari: Gerard Jipping (Hollanti)

Tazillah Ilango-Khan (Iran) sijoittui urosten kolmanneksi ja palkittiin sertillä sekä sen myötä Viron valionarvolla. Nartuissa kolmanneksi sijoittui Zarand Elmirah (Ella).

Kouvola, näyttely

Tuomari: Zafra Sirik (Israel)

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli PU-2 sekä ROP- ja BIS-4 veteraani.


15.08.2010

Oslo, Norjan Voittaja-näyttely (KV)

Tuomari: Frans Gerritsen (Hollanti)

Tazillah Iran Taraneh (Tarah) sijoittui narttujen kolmanneksi ja palkittiin sertillä, jonka myötä Tarah myös saavutti Norjan valionarvon.

Mustiala, SVKL Club Show

Tuomari: Marianne Holm

Tazillah Ilango-Khan (Iran) oli hienosti paras uros sekä VSP ja Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) PU-2. Nartuissa niinikään toiseksi sijoittui Zarand Elmirah (Ella).


08.08.2010

Kuopio, KV-näyttely

Tuomari: Marja Talvitie

Tazillah Halah Abbaas (Supi) jatkoi hyviä sijoituksiaan ollen nyt PU-4.


07.08.2010

Kuopio, KV-näyttely

Tuomari: Myrna Shiboleth (Israel)

Nuoret urokset voittanut Tazillah Halah Abbaas (Supi) oli hienosti ROP ja palkittiin luonnollisesti sertillä ja CACIBilla. Supin sisko Tazillah Hanin Shakila (Hani) voitti niinikään narttujen nuorten luokan (ERI) mutta tällä kertaa se ei tuonut paras narttu sijoitusta. Narttujen avoimen luokan kolmanneksi (ERI) sijoittui Zarand Elmirah (Ella).


06.08.2010

Kuopio, KV-näyttely

Tuomari: Ann Ingram (Englanti)

Tazillah Latif Farrukh (Master) oli tällä kertaa PU-3 ja Tazillah Iran Taraneh (Tarah) PN-4 ja palkittiin vara-CACIBilla, joka muuttuu CACIBiksi. Tämän CACIBin myötä Tarah valmistui kansainväliseksi valioksi!


31.07.2010

Vesijärvi, KV-maastojuoksu

Perinteiset Tampereen KV-maastot kisattiin tänä vuonna Vesijärvellä. Tazillah salukit selvittivät vaaralliseksikin osoittautuneen radan kohtuullisin tuloksi, ja mikä tärkeintä, ilman loukkaantumisia. Narttujen parhaasta sijoituksesta vastasi Tazillah Janna Jawaydah (Waida), joka sijoittui kuudenneksi SA:n arvoisella tuloksella. Yhdestoista oli Tazillah Mona Luloah (Mina). Narttuja kisassa oli yhteensä 16 osallistujaa.

Uroksissa veteraani-ikäinen Tazillah Omar Kamran (Jalo) pärjäsi hyvin myös nuorempien kilpakumppaniensa kanssa sijoittuen neljänneksi SA:n kera. Jalo palkittiin myös parhaan veteraanin kiertopalkinnolla. Alkuerissä kaikkien ihmeeksi suoritukseen nähden vaatimattomat pisteet saanut Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) nousi loistavan finaalijuoksunsa ansiosta kahdenneltatoista sijalta viidenneksi SA:n arvoisilla yhteispisteillä. Yhdeksänneksi sijoittui vasta toiset maastokisansa juossut Tazillah Latif Farrukh (Master). Urosten kisaan osallistui 19 salukia.
Master: PU-1, ROP, RYP-1, BIS-4

25.07.2010

Helsinki, näyttely

Tuomari: Raisa Savander

Tazillah Latif Farrukh (Master) saavutti tähänastisen näyttelyuransa parhaan tuloksen kotimaassa sijoittuen upeasti BIS-4 sijalle Helsingin kesänäyttelyssä. Ryhmätuomarina toimi Jarmo Vuorinen ja BIS-kilpailun arvosteli Elina Haapaniemi.

Kennel Tazillah esitti myös näyttelyn BIS-4 kasvattajaryhmän.

Waida: PN-1, ROP, RYP-2, Fi Mva

18.07.2010

Mäntsälä, näyttely

Tuomari: Philip John (Intia)

Uroksissa Tazillah Latif Farrukh (Master) voitti valioluokan ja sijoittui PU-2 sijalle. Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli puolestaan ROP veteraani ja PU-4.

Muotovaliotitteliä metsästänyt Tazillah Janna Jawaydah (Waida) ei jättänyt mitään sattuman varaan vaan napasi viimeisen puuttuvan sertinsä upeasti sijoituksin PN-1, ROP ja RYP-2.


17.07.2010

Helsinki, Vinttikoirien erikoisnäyttely

Tuomari: Björn Fritz (Saksa)

Tazillah Ghalia Karmah (Kharmen) valittiin ROP pennuksi ja sijoittui vielä pitkän päivän päätteksi isossa kehässä hienosti BIS-2 sijalle.

Parhaasta sijoituksesta uroksissa vastasi Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben), joka oli VSP veteraani ja PU-4. Muut luokissaan sijoittuneet urokset olivat Tazillah Latif Farrukh (Master) valioluokan kolmannella ja Tazillah Iraiyavan (Hali) saman luokan neljännellä sijalla.

Nuoret nartut voitti Tazillah Hanin Shakila (Hani) ja valioluokan neljänneksi sijoittui Tazillah Iran Taraneh (Tarah).

Dadaelis Nile of Tazillah (Niili) esitti BIS-1 jälkeläisryhmän ja kennel Tazillahin kasvattajaryhmän sijoitus oli BIS-2.

Kharmen, BIS-2 pentu Tazillah kasvattajaryhmä, BIS-2


14.07.2010


Helsinki, ratajuoksu

Tazillah Omar Kamran (Jalo) sijoittui toiseksi ja Tazillah Iran Taraneh (Tarah) kolmanneksi perinteisessä "Kartanon Kannu" kilpailussa, jossa tänä vuonna oli yhteensä viisi osallistujaa.


10.07.2010

Ylistaro, maastojuoksu

Tazillah Janna Jawaydah (Waida) nappasi ensimmäisen maastokisavoittonsa narttujen kisassa ja palkittiin luonnollisesti sertillä. Veteraaneissa Tazillah Omar Kamran (Jalo) teki hienon finaalijuoksunsa ansiosta uskomattoman nousun 37 pisteen takaa-ajoasemasta kisan voittoon. Palkintona saatu sertti oli Jalon neljäs ja kolmas peräkkäinen tällä kaudella.Waida, narttujen voittaja Jalo, veteraanien voittaja


04.07.2010

Pori, KV-näyttely

Tuomari: Tamas Jakkel (Unkari)

Tazillah Iraiyavanin (Hali) sijoitus oli tällä kertaa PU-3 Porin KV-näyttelyssä.03.07.2010

Forssa/Mustiala, näyttely

Tuomari: Martha Heine (Saksa)

Tazillah Ilango-Khan (Iran) voitti urosten valioluokan ja sijoittui lopulta sijalle PU-4. Tazillah Hanin Shakila (Hani) voitti puolestaan narttujen nuortenluokan ja päätyi sijalle PN-4.

Jalo, Väinö ja Cindy. Kuva:Jaakko Stenroos

Helsinki, ratajuoksu

Hienoa juoksukautta tekevä Tazillah Omar Kamran (Jalo) saavutti kauden toisen veteraanitittelin (VMR-10) voittaessaan veteraanien ratamestaruuden Tuomarinkartanon radalla. Matkana oli 280m ja se taittui aikaan 19.90s, mikä on myös 7-vuotiaan Jalon oma ennätys. Kisaan osallistui 4 salukiveteraania.Hampuri, näyttely

Tuomari: Walter Schicker (Saksa)

Tazillah Kazhireh (Kaxi) voitti narttujen käyttöluokan ja palkittiin VDH-sertifikaatilla.


Jalo. Kuva:Viki Kulmala

20.06.2010

Mustiala, maastojuoksu

Tazillah Omar Kamran (Jalo) jatkoi varmoja suorituksiaan maastokisoissa sijoittuen nyt veteraanien kakkoseksi sertin kera.
19.06.2010

Kotka, KV-näyttely

Tuomari: Marjatta Pylvänäinen-Suorsa

Kymmenvuotias Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli ROP ja ROP-veteraani eikä tahti hiljentynyt isoissa kehissäkään sillä ryhmäkehässä tuli voitto kuten myös BIS-veteraani kehässä. Valitettavasti Ruben ei voinut osallistua BIS-kisaan seuraavana päivänä.
13.06.2010

Helsinki, Saluki Show

Tuomarit:
Urokset: Sharon Kinney (USA)
Nartut: Carole Beyerle (USA)

Nuorissa uroksissa neljänneksi sijoittui Tazillah Halah Abbaas (Supi) ja narttujen puolella sisko Tazillah Hanin Shakila (Hani) oli toinen.

Narttujen avoimessa luokassa Zarand Elmirah (Ella) sijoittui neljänneksi.

Urosten käyttöluokan voittaja oli Dadaelis Nile of Tazillah (Niili) ja neljäs Tazillah Khanda-Karneol (Kanda). Niili oli myös VSP käyttöluokan koira sekä PU-3.

Valiourokset voitti Tazillah Latif Farrukh (Master), joka oli myös BIS-valio sekä PU-2. Kolmanneksi sijoittui Tazillah Iraiyavan (Hali), joka valittiin myös "paras pää" -kilpailun voittajaksi.

Urosten senioriluokan voittajaksi ja VSP-senioriksi tuomari valitsi Tazillah Qahir Sanamin (Salomo).

Veteraaniurokset voitti Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben), joka oli myös BIS-veteraani. Kakkoseksi sijoittui Tazillah Shimon Sabah (Elvis), joka lopussa nousi PU-4 sijalle. Elvis (12v) voitti myös "näyttelyn vanhin uros" palkinnon.

Kennel Tazillah esitti BIS-1 kasvattajaryhmän.


Master, PU-2, BIS-valio. Kuva:Tuire Kantoluoto Niili, PU-3, VSP-käyttö

Elvis, PU-4, Näyttelyn vanhin uros. Ruben, BIS-veteraani. Kuva:Tuire Kantoluoto

Salomo, VSP-seniori Hali, Paras pää. Kuva:Tuire Kantoluoto

Tazillah, BIS-1 kasvattaja. Kuva:Tuire Kantoluoto


12.06.2010

Helsinki, SSaK:n päänäyttely

Tuomarit:
Urokset: Carole Beyerle (USA)
Nartut: Sharon Kinney (USA)

Sateisen ja myrskytuulisen päivän menestyjiä olivat tällä kertaa nuoret Tazillah-salukit. Urospentujen 7-9kk luokan voitti Tazillah Gaspar Ibn Ghazal (Gaspar) veljensä Tazillah Garnet Ibn Hareeq (Uuno) seuratessa toisena. Molemmat palkittiin KP:llä. Narttupentujen vastaavassa luokassa voiton vei Tazillah Ghalia Karmah (Kharmen) ja neljänneksi sijoittui Tazillah Gilah Razia (Tuuli). Kharmen valittiin myös parhaaksi narttupennuksi ja oli lopulta VSP-pentu.

Gaspar, Paras urospentu 7-9kk Uuno, 2.paras urospentu 7-9kk

Kharmen, VSP-pentu

Supi, PU-4, sertNuorissa uroksissa luokkavoiton vei Tazillah Halah Abbaas (Supi), joka lopulta sijoittui hienosti PU-4 sijalle sertin kera.

Narttujen nuortenluokassa saatiin myös kaksoisvoitto, kun sisarukset Tazillah Hanin Shakila (Hani) ja Tazillah Halika Almasi (Lulu) ottivat kaksi ensimmäistä sijaa. Paras narttu kehässä Hani oli lähellä sijoittumista ollen mukanan viiden parhaan joukossa ja palkittiin lopuksi sertillä.

Hani, Paras nuori narttu, sert Lulu, 2.paras nuori narttu

Valionartuissa neljänneksi sijoittui Tazillah Nasim Nahema (Nasu) ja veteraaniurosten toinen oli Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben).

Kasvattajaluokan toinen oli kennel Tazillah KP:n kera.
06.06.2010

Tallinna, KV-näyttely

Tuomari: Svante Frisk (Ruotsi)

Tazillah Iran Taraneh (Tarah) oli hienosti PN-1 ja ROP ja palkittiin sekä CACIB:lla että EeV-10 tittelillä. Velipoika Tazillah Iraiyavan (Hali) oli puolestaan PU-3 ja sai sertin sekä Ee Mva tittelin.

Tazillah Iraiyavan: PU-3, sert, Ee Mva Tazillah Iran Taraneh: ROP, CACIB, EeV-10
05.06.2010

Neumünster (Saksa), KV-näyttely

Tuomari: Marion Marpe (Saksa)

Tazillah Kazhireh (Kaxi) sijoitus oli PN-2, josta palkintona VDH-sertifikaatti, D CH varasertifikaatti sekä vara-CACIB.
30.05.2010

Tazillah Rajaah al-Rubin - VSP ja Tazillah Janna Jawaydah  - ROP Järvenpää, näyttely

Tuomari: Maret Kärdi (Viro)

Narttujen arvostelun kohdalle sattuneesta rankasta sadekuurosta huolimatta Tazillah Janna Jawaydah (Waida) selvitti tiensä PN-1 sijalle. ROP-kehässä vastaan asettui edelleen hyvässä vedossa oleva veteraani Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) mutta tällä kertaa nuoruus vei voiton ja Waida valittiin rotunsa parhaaksi sertin kera. Ruben puolestaan oli ROP veteraani. Hieno päätös päivälle nähtiin ryhmäkehässä, jossa Waida sijoittui lopulta toiseksi.

Jalo

Hyvinkää, ratajuoksu

Suomen Salukikerhon vuoden 2010 veteraanien ratajuoksumestariksi kruunattiin Tazillah Omar Kamran (Jalo), jonka aika 280m matkalla oli 20.88s. Mestaruudesta oli kilpailemassa neljä veteraania.


23.05.2010

Helsinki, KV-näyttely

Tuomari: Leif Lehmann Jörgensen (Tanska)

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) oli jälleen PU-2 ja ROP-veteraani ja tällä kertaa hienosti myös BIS-3 veteraani. Nartuissa kolmanneksi sijoittui Tazillah Janna Jawaydah (Waida) varasertin ja VACA:n kera.
Jalo, VMM-10.

22.05.2010

Hyvinkää, DVM&VMM, maastojuoksu

Tazillah Omar Kamran (Jalo) suoriutui varsin mallikkaasti vaativasta radasta ja kruunattiin vuoden 2010 veteraanien maastomestariksi. Veteraanitittelistä kilpaili tällä kertaa 14 salukia.


16.05.2010

Tazillah Husayn Ameer - VSP ja Hadayan Maxima  - ROP Turenki, näyttely

Tuomari: Markku Kipinä

Tazillah Husayn Ameer (Hector) uusi edellisen päivän sijoituksensa ollen jälleen PU-1 ja VSP sertin kera. PU-2 ja ROP veteraani oli Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben).
15.05.2010

Mynämäki, näyttely

Tuomari: Manola Poggesi Arnetoli, Italia

Tazillah Husayn Ameer (Hector) nappasi tähänastisen näyttelyuransa parhaan sijoituksen ollen PU-1 ja VSP sertin kera. Nartuissa toiseksi sijoittui Tazillah Janna Jawaydah (Waida) varasertin kera. Juniorinartuissa luokkavoittoon ylsi myös Tazillah Hanin Shakila (Hani).

Tazillah Husayn Ameer - VSP ja Kirman Velika - ROP. Kuva: Susanna Mäkelä Waida. Kuva: Kirsi Kärkkäinen

Helsinki, pentunäyttely

Tuomari: Matti Luoso

Tazillah Garnet Ibn Hareeq (Uuno) oli ROP pentu Helsingin Tuomarinkartanossa pidetyssä pentunäyttelyssä.
13.05.2010

Tazillah Ghalia Karmah Loviisa, pentunäyttely

Tuomari: Tuula Savolainen

Näyttelyuraansa aloitteleva Tazillah Ghalia Karmah (Kharmen) oli hienosti ROP ja RYP-2 Loviisan pentunäyttelyssä.
09.05.2010

Leevi. Kuva: Irene Vinha Kankaanpää, Suomi-Cup, maastojuoksu

Tazillah Laylim Lamarr (Leevi) jatkoi varmoja juoksusuorituksiaan ollen urosten Suomi-Cup finaalissa kolmas sertin kera. Niin ikään varmasti juossut Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) oli tällä kertaa viides SA:n kera. Nartuissa niin ikään viidenneksi sijoittui Tazillah Kashmira (Kati), joka myös palkittiin SA:lla.
17-18.04.2010


Kaxi Berliini, 17.4 KV-näyttely ja 18.4 vinttikoirien erikoisnäyttely


Tuomarit:
13.2 Frau Piesik, Saksa
14.2 Herr Ehrenreich, Itävalta

Tazillah Kazhirehin (Kaxi) sijoitus oli ensin lauantaina avointen narttujen toinen (res-VDH sert) ja sunnuntaina PN-2 VDH-sertifikaatin ja D CH varasertifikaatin kera.
04.04.2010


Iran, sert + Fi Mva. Kuva: Alex Wiik. Lappeenranta, näyttely

Tuomari: Agnes Ganami Kertes, Israel

Tazillah Ilango-Khan (Iran) voitti urosten avoimen luokan ja oli lopulta PU-2 sertin ja Fi Mva tittelin kera. Myös velipoika Tazillah Iraiyavan (Hali) jatkoi sijoitusputkeaan ollen PU-3. Luokkavoittoihin erin kera ylsivät myös Tazillah Husayn Ameer (Hector) urosten junioriluokassa sekä urosten veteraaniluokassa Tazillah Qahir Sanam (Salomo), joka oli myös VSP veteraani.
27.03.2010


Riika (Latvia), KV-näyttely

Tuomari: Arne Foss, Norja

Tazillah Ilango-Khan (Iran) sijoittui urosten kolmanneksi ja nartuissa Tazillah Janna Jawaydah (Waida) hienosti toiseksi sertin ja vara-CACIB:n kera. Hyvää menetystä täydensi vielä Tazillah Iran Taraneh (Tarah), joka oli PN-3.

Kaxi Grossenespessa. Kuva: Camilla Haglund


Grossenaspe (Saksa), vinttikoirien erikoisnäyttely

Tuomari: Rita Benneman, Saksa

Tazillah Kazhireh (Kaxi) voitti narttujen käyttöluokan ja palkittiin VDH-sertifikaatilla.
21.03.2010


Tampere, KV-näyttely

Tuomari: Carl-Gunnar Stafberg, Ruotsi

Tazillah Iraiyavan (Hali) jatkoi hyviä sijoituksiaan ja oli nyt PU-3.
07.03.2010


Kaarina, ryhmänäyttely

Tuomari: Margaret Martin, Irlanti

Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben) jatkoi hyvin alkanutta näyttelyvuottaan ollen jälleen VSP sekä ROP ja BIS-2 veteraani. PU-2 sertin ja Fi Mva tittelin kera oli Tazillah Iraiyavan (Hali). Luokkasijoituksiin ERI:n kera ylsivät uroksissa Tazillah Husayn Ameer (Hector) junioriluokan voittajana varasertin kera, Tazillah Ilango-Khan (Iran) avoimen luokan kolmantena sekä Tazillah Khanda-Karneol (Kanda) valioluokan kolmantena. Nartuissa junioriluokan toinen ERI:llä oli Tazillah Hanin Shakila (Hani).

Aziz Qaside, VSP vet and Ruben ROP vet HaliMinsk, KV-näyttely

Tuomari: ?, Puola

Tazillah Indra Kailani (Amada) oli VSP sertin ja CACIBin kera ja sai myös Valko-Venäjän valionarvon.
06.03.2010


Minsk, KV-näyttely

Tuomari: ?, Puola

Tazillah Indra Kailani (Amada) oli ROP ja RYP-4 sertin ja CACIBin kera.
27.02.2010

Kanda. Kuva: Alex Wiik Mustiala, maastojuoksu

Tazillah salukit avasivat maastojuoksukauden loistavasti Mustialan talvimaastoissa. Uroksissa nähtiin harvinainen kolmoisvoitto, kun voiton nappasi Tazillah Khanda-Karneol (Kanda), toinen oli varmasti juossut Tazillah Laylim Lamarr (Leevi) sekä kolmas Tazillah Omar Kamran (Jalo), joka teki hienon nousun alkuerien seitsemänneltä tilalta pronssipallille. Kanda ja Leevi palkittiin lisäksi serteillä ja Jalo SA:lla. Seitsemänneksi sijoittui alkuerien jälkeen johdossa ollut Tazillah Liam Larome (Liam) myöskin SA:n kera.

Nartuissa päästiin myös sertin makuun, kun päättäväinen Tazillah Janna Jawaydah (Waida) sijoittui hienon finaalijuoksunsa ansiosta kolmanneksi. Alkuerien jälkeen kolmantena ollut Tazillah Iran Taraneh (Tarah) sijoittui lopulta viidenneksi SA:n kera. Kahdeksanneksi sijoittui niin ikään SA:n kera Tazillah Mona Luloah (Mina). Kisaan osallistui 17 urosta ja 19 narttua.

Leevi, Kanda ja Jalo. Kuva:Alex Wiik Waida. Kuva:Alex Wiik
13-14.02.2010


Tallinna, 13.2 erikoisnäyttely ja 14.2 KV-näyttely

ROP ja VSP. Kuva: Heidi Wiik Tuomarit:
13.2 Wilfriede Schwerm-Hahne, Saksa
14.2 Petru Muntea, Romania

Tazillah Iran Taranehin (Tarah) tuliaisina onnistuneelta Viron matkalta oli kaksi serttiä ja CACIB, sillä sijoitus molemmissa näyttelyissä oli VSP.
24.01.2010


Turku, KV-näyttely

Tuomari: Gert Christensen, Tanska

Etelä-Suomen näyttelykausi avattiin perinteisesti Turun Winter Dog show:lla ja varsinkin uroksissa hyvin tuloksin: PU-1, VSP ja ROP veteraani oli Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben), PU-2 sertin ja CACIB kera Tazillah Iraiyavan (Hali) ja PU-3 vara-CACIB:n kera Dadaelis Nile of Tazillah (Niili). ERI:llä palkittiin myös urosten junioriluokan voittaja Tazillah Husayn Ameer (Hector) ja veteraanien kakkonen Tazillah Qahir Sanam (Salomo) sekä nartuissa junioriluokan voittaja Tazillah Halika Almasi (Lulu) ja valioluokan neljäs Tazillah Iran Taraneh (Tarah).

Ruben VSP ja Aziz Xanom ROP Hali, PU-2 Sert CACIB
17.01.2010


Salukikerhon vuoden kiertopalkinnot 2009

Vuoden Saluki:
2. (paras uros/VSP) Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben)
4. Tazillah Latif Farrukh (Master)

Vuoden Voitokkain Saluki:
2. (paras uros/VSP) Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben)
4. Tazillah Latif Farrukh (Master)

TOP Saluki:
3. (paras uros/VSP) Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben)
8. Tazillah Latif Farrukh (Master)

Vuoden Nuori:
9. Tazillah Iran Taraneh (Tarah)

Vuoden Veteraani:
1. Tazillah Rajaah al-Rubin (Ruben)
3. Tazillah Qahir Sanam (Salomo)

Vuoden Jalostussaluki:
5. Al-Yasamin Jadila (Diia)

Vuoden Kasvattaja:
2. Tazillah

Jonin Muistopalkinto:
4. Tazillah Khanda-Karneol (Kanda)
9. Tazillah Iran Taraneh (Tarah)

Leevin Muistopalkinto:
2. Tazillah Iran Taraneh (Tarah)

Vuoden Maastojuoksija:
6. Tazillah Khanda-Karneol (Kanda)
9. Tazillah Janna Jawaydah (Waida)
12. Tazillah Kashmira (Kati)

Vuoden Ratajuoksija:
2. Tazillah Khanda-Karneol (Kanda)
5. Tazillah Omar Kamran (Jalo)
10. Tazillah Iran Taraneh (Tarah)

Vuoden Aktiivijuoksia:
1. Tazillah Khanda-Karneol (Kanda)